FAQ

Zit uw vraag er niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Algemeen

Wij hebben alle templates zorgvuldig ondergebracht in de categorie van de auto waarvoor ze geschikt zijn. Daarnaast hebben wij ook uitgebreide productomschrijvingen op de pagina van het product staan waar vermeld staat voor welke auto’s het product geschikt is. Weet je niet zeker of een product geschikt is voor je auto neem dan contact met ons op zodat wij je hierin kunnen adviseren om teleurstellingen te voorkomen. Kiest u voor een digitaal bestand en gebruikt u een rollerplotter en snijd u de folie met de beschermlaag naar onder, dan dient u het vector-EPS bestand eerst te spiegelen.

Bij een bestelling van een fysieke set krijgt u standaard de door u gekozen glasfilm in één kleurtint geleverd van een voertuig vanaf de b-stijl. Voorportieren kunt u apart bijbestellen.

Bij een bestelling van een digitale template krijgt u standaard een EPS bestand toegestuurd van een voertuig vanaf de b-stijl. Voorportieren kunt u apart bijbestellen. Gebruikt u een rollerplotter en snijd u de folie met de beschermlaag naar onder, dan dient u het vector-EPS bestand eerst te spiegelen.

Wij trachten de meest gangbare modellen zo veel mogelijk toe te voegen aan onze database. Indien het voertuig welke u zoekt er niet tussen staat kunnen wij deze op bestelling toevoegen. Vul hiervoor ons contactformulier in.

We ontwikkelen en creëren gratis nieuwe digitale eps templates van de meest gebruikelijke
voertuigen met een leeftijd tot 5 jaar oud, templates van voertuigen die ouder dan 5 jaar zijn
kosten 75,- per voertuig. Digitale eps templates van voertuigen van 8 jaar of ouder zijn helaas
niet mogelijk, deze dien je zelf met de hand op maat te maken.

Bij het overgrote deel van de voertuigen kunt u de voorportieren mee bestellen. Indien deze optie niet open staat hebben wij deze template “nog” niet in onze database. In dat geval kunt u deze aanvragen. We ontwikkelen en creëren gratis nieuwe templates van de meest gangbare voertuigen vanaf bouwjaar 2017, templates van voertuigen die ouder dan 2017 zijn kosten 75,- per voertuig. Templates van voertuigen van 20 jaar of ouder zijn helaas niet mogelijk, deze dien je zelf met de hand op maat te maken.

Nee, wij snijden enkel de glasfilm machinaal voor u op maat, het vervormen dient u zelf nog te doen. Dit omdat in de praktijk elke specialist zijn eigen werkwijze heeft.

Alle templates zijn zo gemaakt dat je nagenoeg alles kan laten zitten wanneer je het voertuig wilt voorzien van de voorgesneden glasfilm. Het demonteren van ruiten, deurpanelen en bijvoorbeeld spoilers is niet nodig. Enkel wanneer een 3e remlicht niet is ingesloten in een keramische rand (b.v. Audi sedan modellen) dan is het noodzakelijk het 3e remlicht te demonteren om de volledige ruit te voorzien van de glasfilm.

Dit is zeker mogelijk, bij de fysieke voorgesneden sets kunt u dit zelf invoeren. Wij rekenen hier wel een toeslag van € 7,50 voor abonnementhouders en € 10,50 voor niet abonnementhouders voor.

Dit is zeker mogelijk en kan het beste aangevraagd worden via ons contactformulier. Wij kunnen u hierin adviseren en exact vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zie voor meer info pagina 6 t/m 8 van onze brochure

Dit is zeker mogelijk en kan het beste aangevraagd worden via ons contactformulier. Wij kunnen u hierin adviseren en exact vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zie voor meer info pagina 6 t/m 8 van onze brochure

Indien u een digitale template wilt bestellen, kan dit enkel voor een set vanaf de b-stijl en indien mogelijk ook nog voor de voorportieren. Enkele losse ramen zijn hierin niet mogelijk. Een enkele uitzondering wordt gemaakt bij bedrijfsauto’s. Zie hiervoor pagina 10 in onze brochure

Wanneer je in het bezit bent van een snijplotter met een softwareprogramma om eps bestanden te lezen en te snijden kunt u de set zó vaak snijden als u zelf wilt. Kiest u voor een digitaal bestand en gebruikt u een rollerplotter en snijd u de folie met de beschermlaag naar onder, dan dient u het vector-EPS bestand eerst te spiegelen.

Wij werken niet met korting staffels, maar met een abonnement bent u bij afname van gemiddeld 3 á 4 fysieke sets per maand al voordeliger uit. Een abonnement afsluiten kan voor € 50,00 per maand met een minimale looptijd van 3 maanden. Of voor 1 jaar voor de aantrekkelijke prijs van € 500,00

Indien u digitale templates besteld is er geen voordeel in 1 of meerdere producten.

Retourbeleid Windowfilm Templates B.V.

Voorgesneden sets kunnen niet geretourneerd worden, omdat:

  1. het om maatwerk gaat;
  2. het om een speciaal persoonlijke bestelling gaat;
  3. het om een persoonlijke kwaliteitskeuze gaat;
  4. het om een  persoonlijke tintkleur gaat;

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven die zich bezig houden met automotive windowtinting.

Indien u een bedrijf als raamfoliespecialist, windowtinting of signmaker bent met een geldig KvK nummer kunnen wij u templates leveren. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij uw eventuele bestelling annuleren en uw account verwijderen.

Als nieuwe klant kunt u zelf een account aanmaken door uw gegevens op de site in te vullen en een zelfgekozen wachtwoord aan te maken als u een bestelling plaatst. De volgende keer dat u weer een bestelling plaatst kunt u uw zelf aangemaakte account en wachtwoord gebruiken. Het systeem herkent u dan en u hoeft niet opnieuw al uw gegevens door te geven. Het is ook mogelijk om een account te maken zonder direct een bestelling te plaatsen. Met een account is het mogelijk om uw vorige bestellingen en de status van de huidige bestelling te bekijken.

Klik boven op “Winkelwagen” en je kunt vervolgens klikken “Ga door naar afrekenen”. Je kunt bij ons betalen via je eigen bank met iDEAL en Creditcard.

Onze verzendkosten kunt u hier terug vinden.

Onze levertijden kunt u hier terug vinden. Indien u een voertuig besteld welke “nog” niet in onze database staat zijn de levertijden op afspraak.

Wanneer u een digitale set heeft besteld wordt deze na controle handmatig per mail verstuurd. Dit zal normaliter tijdens kantoor uren binnen 1 uur zijn, ook bij een bestelling na 12.00uur. Indien deze niet binnen een uur geleverd is of u heeft hem sneller nodig kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Nadat je bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvang je een verzendbevesting per e-mail met een GLS Track & Trace code en kun je je bestelling online volgen op de website van GLS.

Ja, je kunt je bestelling op een ander adres dan je factuuradres laten bezorgen. In je account heb je de mogelijkheid om je factuuradres en afleveradres op te geven. Dit kun je te allen tijde aanpassen.

Ja, je kunt je bestelling in het buitenland (België en Duitsland) laten afleveren. Houdt er wel rekening mee dat de verzendkosten naar het buitenland hoger zijn dan dat je je bestelling in Nederland laat afleveren. Daarnaast is de levertijd ook langer dan dat je je bestelling in Nederland laat afleveren.

Nee, het is niet mogelijk om je bestelling in een postbus te laten leveren. Wij versturen alle pakketten aangetekend waardoor het niet mogelijk is om het op een postbusadres af te laten leveren.

Wanneer uw bestelling klaar is kan deze tijdens kantoor uren afgehaald worden bij onze vestiging te Genderen.

Vindt hier onze privacyverklaring

Montage

Met onze jarenlange ervaring van montage met voorgesneden fysieke sets bieden wij zeker trainingen aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Hier zullen zeker buiten de praktijk vele tips & tricks overgebracht worden.

De templates voor stijlloze ramen zijn zo gemaakt dat deze na montage nog afgevijld dienen te worden.
Dit is doordat bij gesloten ramen de toprand zichtbaar blijft.

Een ronding van een toprand van portierruiten zijn ondanks dat de ramen machinaal gemaakt zijn nooit 100% hetzelfde. Kleine afwijkingen zijn hierdoor gelijk zichtbaar. Tip bij voorportieren: hier kan een verschuiving van de folie met maar 1mm naar voren of naar achteren een groot verschil maken.

Onze templates zijn gemaakt op originele ramen, indien een ruit is vervangen of een dubbele cabine achteraf is geplaats met imitatie ramen kan hier een afwijking in zitten.

Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op.

Selecteer een Afleverpunt